Spelregels

Spelregels

Zoals aangegeven op de actiesticker, heb je de verpakking goed bewaard. Want die heb je nodig. Om te beginnen schrijf je je in op deze pagina. En daarvoor heb je de unieke code nodig die je vindt op de achterzijde van de actiesticker. Je kunt de sticker voorzichtig loshalen van de verpakking. Met de persoonlijke code kun je je inschrijving effectief maken. Deze unieke code kan maar 1 keer worden gebruikt. Als je alle gegevens hebt ingevuld (verplicht), wordt je inschrijving een lot. Met dat lot mag je één keer meedoen tot en met donderdag 28 februari 2019 en maak je kans om je aankoopbedrag van je Gigaset-product terug te winnen! Als je een van de dagwinnaars bent, krijg je daarover binnen 10 dagen bericht. Daarbovenop doet je lot ook mee voor de maandprijs (van de maand van inschrijving) van € 750 aan reischeques.
De actieperiode loopt van 1 oktober 2018 tot en met 28 februari 2019.

Klik hier voor deelname > voorwaarden > winnaars >


Élke dag?

Ja! Élke dag, 7 dagen per week, trekken wij een winnaar uit de geregistreerde deelnemers. Die winnaar krijgt van ons persoonlijk bericht via een e-mail en verklaart zich bereid medewerking te verlenen aan publicitaire uitingen, zoals o.a. op de winnaar pagina van gigasetpromo.com of Facebook.

Gewonnen?

De winnaar moet de rekening van het Gigaset-product en de sticker met code overleggen. Bewaar de sticker met code én de rekening dus goed! Vanzelfsprekend moet het product gekocht zijn tijdens de looptijd van de actie: 1 oktober 2018 tot en met 28 februari 2019. De rekening/aankoopbon moet bovendien dateren van vóór het moment van inschrijving op de actiewebsite.

Indien de winnaar niet reageert op e-mailberichten en/of via de telefoon, vervalt de prijs een jaar na inschrijving.