De nieuwe Gigaset GS5 Senior: altijd veilig verbonden

Iedereen gaat het op een gegeven moment merken: zicht gaat achteruit, vingers bewegen minder flexibel en gehoorproblemen nemen toe. Toch wil u blijven communiceren met uw vrienden, familie en geliefden. Gigaset heeft een speciale smartphone die veilig en eenvoudig in gebruik is, zodat uw sociale contacten onverminderd blijven en de gevreesde eenzaamheid voorkomen wordt. Naast een groot telefoonscherm, de magnetische laadkabel (die zeer eenvoudig ingeplugd wordt) en een lange batterij-accuduur geven we u in dit artikel nog vier redenen om voor de nieuwe Gigaset Smartphone GS5 senior te kiezen.

GS5_SENIOR_slanted.png

Ultieme veiligheid met SOS-berichten en alarmnummers

Naast de mogelijkheid om óveral te communiceren en te genieten van het contact met uw geliefden, geeft uw Gigaset GS5 Senior u vooral een veilig gevoel. Dit wordt gegarandeerd door verschillende noodoproepfuncties die u in een paar eenvoudige stappen kunt activeren. Kies uit drie opties:
1. Neem rechtstreeks contact op met het automatisch opgeslagen alarmnummer 112.
2. Bel een van uw voorgeselecteerde individuele contactpersonen voor noodgevallen, bijvoorbeeld kinderen of buren.
3. Activeer de nood-SMS, waarbij al uw opgeslagen noodcontacten een een gestandaardiseerd SOS-bericht met een verwijzing naar uw huidige locatie ontvangen.
 

Screenshot_20221214-093339-Nood SMS.jpg

Duidelijke menustructuur met ruimte voor favoriete apps

 

Vergeet het voortdurend heen en weer vegen, scrollen of aanraken van het scherm op zoek naar de juiste app. Op het individueel instelbare startscherm kunnen tot acht apps worden geplaatst als grote, duidelijke en gerangschikte pictogrammen. Zo krijgt u na het ontgrendelen direct toegang tot de apps die u het meest gebruikt. Het contrastrijke menu met groot lettertype en duidelijke pictogrammen maakt de bediening van de Gigaset GS5 Senior enorm eenvoudig, wat het toestel ook voor de meest onervaren smartphonegebruiker zeer toegankelijk maakt.

GS5_SENIOR_front_Nederlands.jpg

Leg dierbare herinneringen op een haarscherpe en makkelijke manier vast

Of u nu geniet van een etentje met alle (klein)kinderen, een middagje bridgen met vrienden of wordt verrast door een prachtige bos bloemen – soms wil u de herinneringen voor eeuwig bewaren. Zeker wanneer het hoofd er een beetje moeite mee krijgt, is een smartphone met haarscherpe camera een uitkomst. Met de GS5 Senior kunt u de foto’s en video’s (gemaakt met de 48 megapixel camera) behalve maken en opslaan ook makkelijk delen met uw geliefden, en zelfs videobellen (met de 8 megapixel camera) om mooie momenten live te delen of gewoon gezellig bij te kletsen.

Produktseite-GS4-Senior-NL.png