Gigaset presenteert nieuwe Professional DECT-handsets

Duitse telecomproducent vernieuwt DECT-portfolio met S700H PRO en SL800H PRO
Verbeterde prestaties, een groter display en uitgebreide softwarefuncties: de nieuwe Gigaset DECT-handsets voor zakelijke gebruikers bieden alle functies die dynamische en flexibele bedrijven nodig hebben. Waar de S700H PRO fungeert als een allrounder voor dagelijks gebruik op kantoor, biedt de SL800H PRO een aantrekkelijk ontwerp in een compact formaat. De twee nieuwe handsets zijn volledig compatibel met de Gigaset single- en multicellsystemen.

Gigaset is in het afgelopen decennium uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier in hoogstaande communicatieoplossingen. Met meer dan 1,5 miljoen verkochte Professional-producten in de afgelopen vijf jaar is het van oorsprong Duitse bedrijf meer dan goed vertegenwoordigd in de Business to Business-markt. Deze positie wordt nu verder versterkt met de uitbreiding van het zakelijke DECT-handsetportfolio.

Professional dect handsets.jpg

“De nieuwe S700H PRO en SL800H PRO handsets combineren al onze ervaring in het Professional-segment en bieden ook een breed scala aan nieuwe functies die voornamelijk voortkwamen uit feedback van klanten ”, zegt Michael Anft, Senior Product Manager bij Gigaset. “De nauwe samenwerking met onze klanten en partners was voor ons bijzonder waardevol. Dat betekent dat zakelijke gebruikers nu kunnen uitkijken naar verbeterde toestellen met praktische nieuwe functies die uiteraard voldoen aan onze gebruikelijke kwaliteitsnorm, naadloos passen in ons bestaande systeem en bedrijven gedurende een lange periode kunnen begeleiden."

 

Optimale connectiviteit en eenvoudig beheer

Zowel op technisch als cosmetisch vlak voldoen de nieuwe Gigaset handsets aan de allerhoogste gebruikerseisen. Zo zijn de toestellen dankzij waardevolle eigenschappen als Bluetooth® 4.2, micro-USB en een 3,5- mm-aansluiting compatibel met bijvoorbeeld headsets en zelfs gehoorappraten (deze laatste uitsluitend via Bluetooth). Daarnaast beschikken de Gigaset S700H PRO en SL800H PRO onder andere over SUOTA, een geïntegreerd trilalarm, beschermingsklasse IP 40 én zijn de behuizingen desinfectiemiddel- en krasbestendig. Om de handset(s) nog verder op de gebruikerssituatie af te stemmen, kunnen oproep- en ringtoonvolumes automatisch worden aangepast. Van ‘gewoon’ werken aan een bureau tot een stille vergadering en zelfs de meest lawaaiige omgevingen – dankzij de verschillende audioprofielen (eenvoudig te selecteren met een aparte knop) wordt geen oproep meer ongewenst gemist. In de toekomst zullen de opties voor auto-provisioning verder worden verbeterd, zodat platformfuncties nog nauwkeuriger kunnen worden ingesteld.

Professional dect handsets 2.jpg

Gigaset S700H PRO: de allround handset voor dagelijks gebruik

De nieuwe Gigaset S700H PRO is ontwikkeld om de beste ondersteuning te bieden in het dagelijks werkleven. De handset heeft een groot 2,4-inch TFT-scherm, een duidelijk afleesbaar toestenbord en ligt erg prettig in de hand. De uitstekende HDSP-readyTM geluidskwaliteit zorgt voor geruisloze gesprekken en dankzij de sterke batterijduur – maximaal 300 uur stand-by (ruim 12 dagen!) – is de S700H een betrouwbare aanwinst voor ieders kantoor. De nieuwe handset is geoptimaliseerd voor gebruik op alle professionele Gigaset single- en multicellsystemen én kan worden gebruikt op CAT-iq en GAP compatibele basisstations in zowel een single- als multicellomgeving.
 

s700h_pro_tr_idle_1200x1200.jpg

Gigaset SL800H PRO: de designhandset zonder concessies
Met de introductie van de SL800H PRO biedt Gigaset de kleinste en lichtste handset in het Professional-portfolio. Ondanks zijn compacte afmetingen heeft de handset een riant 2,4-inch kleurendisplay en – net als de S700H PRO – de allernieuwste technologieën. Zo biedt het toestel onder andere een batterijduur van maximaal 12 uur gesprekstijd in eveneens HSDP-readyTM geluidskwaliteit. Ook op het gebied van connectiviteit hoeft de SL800H Pro geen concessies te doen, want de handset kan gebruikt worden in zowel single- en multicellomgevingen (zowel een DECT-systeem van Gigaset als CAT-iq en GAP compatibele basisstations).

 

csm_S700H_EN_Benefits_Freedom_and_flexible_1140_02_e085ae9632.png

Maximale privacybescherming dankzij veilige modus
Eén van de unieke eigenschappen van zowel de Gigaset S700H PRO als de SL800H PRO is de veilige modus (ook wel ‘hotelmodus’). Wanneer deze modus actief is, worden oproeplijsten en andere gevoelige gegevens met een vooraf gedefinieerd interval van de handset verwijderd. Ook is het dankzij deze modus mogelijk om specifieke functies of instellingen uit te schakelen. Hierdoor wordt de privacy van eindgebruikers zoals hotelgasten en medewerkers op een flexkantoor maximaal gewaarborgd. Ook de optie om de handsets met PIN te beveiligen draagt hier aan bij. Uiteraard blijft het in de veilige modus wel mogelijk om vooraf ingestelde noodnummers te kiezen. 

De nieuwe Gigaset S700H PRO en SL800H PRO handsets zijn binnenkort beschikbaar via BusinessCom en SDC.  

csm_S700H_EN_Benefits_Freedom_and_flexible_1140_02_e085ae9632.png