De nieuwe Gigaset E720: het verlengstuk van uw hoortoestel

Iedereen met een hoortoestel herkent het ongetwijfeld: de huistelefoon rinkelt en u neemt het toestel aan uw oor, maar echt goed verstaanbaar is de beller niet. In het slechtste geval dient u uw hoortoestel zelfs helemaal af te zetten tijdens het bellen, wat natuurlijk voorbijgaat aan het effect van het hulpmiddel. Met de Gigaset E720 is deze frustratie verleden tijd en hoort u de beller rechtstreeks ín uw hoortoestel. Bezit u (nog) geen gehoorapparaat? Ook dan is deze nieuwe, draadloze Gigaset handset een aangename huisgenoot dankzij de grote verlichte toetsen, het royale 2.2” TFT-kleurendisplay en een varia aan innovatieve (veiligheids-)functies.

 

Uw hoortoestel koppelen

Voortaan vormen uw huistelefoon en uw hoortoestel een gestroomlijnd team. Dankzij Bluetooth 4.2 worden oproepen worden rechtstreeks doorgestuurd naar de apparaten in uw oren, waardoor u profiteert van meer comfort én een geheel nieuwe geluidskwaliteit. Iets dat zelfs met een hoortoestel helaas nog altijd niet vanzelfsprekend is. Met de Gigaset E720 voert u voortaan weer prettige telefoongesprekken en blijft u verbonden met de mensen om u heen. Door alle maatregelen omtrent het coronavirus is bezoek jammergenoeg lang niet altijd meer mogelijk, daarom is telefonisch contact belangrijker dan ooit. Hierdoor zit u, ongeacht de afstand, gevoelsmatig weer heel even bij uw geliefden in de woonkamer.

Let op: het is uiteraard belangrijk dat uw hoortoestel geschikt (‘compatibel’) is voor een Bluetooth-verbinding met uw huistelefoon.  

E720 CB.jpg

De belangrijkste functionaliteiten van de Gigaset E720 op een rij

Maar er is meer. Véél meer. De Gigaset E720 is namelijk niet alleen toegespitst op het verbinden met een hoortoestel, ook aan de overige eigenschappen – innerlijk én uiterlijk – is gedacht. Zo is het elegante toestel gehuld in een strak zwart jasje met chromen elementen, voorzien van een 2.2” TFT-kleurendisplay, grote verlichten toetsen en een groen licht dat brandt wanneer een opgeslagen contactpersoon belt. Het geïntegreerde telefoonboek biedt ruimte aan maar liefst 20 namen, met ieder drie nummers, waarvan u er vier in geval van nood met één druk op de knop oproept. Het helder verlichte kleurendisplay heeft eveneens een vergrootglasfunctie en vier kleurenschema’s (zwart, wit, groen en blauw) wat prettig is voor mensen met een kleurverlies. Ook aan mensen met een verminderd gezichtsvermogen is gedacht: dankzij de splinternieuwe ‘Voice Announcement’-functie worden uw opgeslagen contacten aangekondigd en gekozen nummers hardop voorgelezen.

 

De geoptimaliseerde akoestiek zorgt er op zijn beurt voor dat oproepen heel duidelijk kunnen worden verstaan, zelfs in handsfree modus. Indien het achtergrondgeluid wat luider is, is dat ook geen probleem voor de Gigaset E720. De software past automatisch de beltoon en het volume van de handset aan de omgeving aan en de functie voor ruisonderdrukking filtert het achtergrondgeluid. En wanneer het volume van de handset iets hoger moet zijn, hoeft u alleen maar de functietoets aan de zijkant van de handset zacht aan te raken. Een kind kan de was doen! Kortom: de nieuwe Gigaset E720 draadloze huistelefoon is er voor iedereen van jong tot oud, in iedere situatie.

 

E720_TR_Screen_SOS.jpg

Bescherming tegen ongewenste oproepen

Ongewenste oproepen zijn vervelend en vooral voor senioren verontrustend, zeker in een tijd waarin het zogeheten ‘fishing’ ook telefonisch meer voorkomt dan ooit. De Gigaset E720 kan u waar mogelijk beschermen: anonieme of onbekende nummers kunnen uitsluitend visueel, of volledig onderdrukt worden. Wanneer de functie ‘Alleen contacten’ is ingesteld, worden alleen oproepen doorgeschakeld van vertrouwde nummers uit uw eigen adresboek. En zoals bekend van andere Gigaset-toestellen, kunnen individuele nummers op de zwarte lijst worden gezet en worden geweigerd. Zo weet u zeker dat u alleen gebeld wordt door de mensen waar u door gebeld wílt worden.

 

De draadloze Gigaset E720 huistelefoon is er in drie varianten: met of zonder antwoordapparaat en als universele handset HX als uitbreiding op bestaande DECT-basisstations of voor direct gebruik op compatibele DECT- en CATiq-routers. U koopt uw gewenste Gigaset E720 hier 

E720A_TL_Screen_Call.jpg