Ga voor veilig & vertrouwd met de nieuwe Gigaset Indoor Camera

 

In een rumoerige tijd waarin we mee moeten in de stroom van maatregelen, zijn de zaken die we wél zelf kunnen bepalen van onschatbare waarde. Met het Gigaset Smart Home-systeem regel jij alles voor en in je veilige thuishaven. Het ruime assortiment van de Gigaset Smart Home-reeks is nu uitgebreid met een nieuwe binnencamera zodat jij alles nóg beter en scherper in de gaten houdt.

 

Zelden waren we zoveel thuis als de afgelopen maanden. En nog steeds: volwassenen werken vanuit huis, kinderen volgen hun online lessen aan de eettafel en we spelen voor chefkok in eigen keuken. Je zou kunnen zeggen dat thuis ‘het nieuwe uit’ is geworden.  Voor je eigen welzijn is het belangrijk dat je huis als een veilig en vertrouwd domein voelt; een omgeving waarin je alles onder controle hebt. Met de nieuwe slimme Gigaset Indoor Camera 2.0 houd jij altijd een oogje in het zeil – zelfs als je even rustig met de hond wandelt of naar de zolder vlucht om aan de drukte te ontsnappen.

Camera_2.0_FR (1).jpg

Bewegende beelden in HD-kwaliteit

De nieuwe Gigaset Indoor Camera 2.0 neemt bewegende beelden op in haarscherpe HD-kwaliteit. Dankzij de geïntegreerde infraroodtechnologie (nachtzicht) heeft de camera ook in het donker een bereik van zes meter, zodat je zelfs in de meest lange en donkere gangen geen enkele beweging mist. Zodra het alarm afgaat wordt de camera automatisch getriggerd en start hij direct met opnemen. Natuurlijk kun je dit ook handmatig doen. De video’s bekijk je – net als een realtime HD-livestream met geluid – in de mobiele Gigaset Smart Home-app (beschikbaar voor zowel Android als iOs). Met verschillende uitbreidingen van het Cloudgeheugen kun je video’s tot wel 30 dagen opslaan en downloaden. Naast een stroomaansluiting heeft de nieuwe Gigaset Indoor Camera 2.0 enkel een wifi-verbinding (min. 2 Mbit upstream) nodig om naadloos in je bestaande Smart Home-systeem te integreren. Plaats je de camera bijvoorbeeld beneden in de hal, dan kun je direct meekijken zodra de voordeur geopend wordt en de bewegingsmelder een beweging registreert. Omdat je meteen gewaarschuwd wordt, kun jij (of kunnen buren, familieleden of hulpdiensten) op tijd actie ondernemen bij een ongewenste situatie. Zijn het alleen de kinderen die thuiskomen en hun schoenen wéér in de hoek gooien, dan geeft de camera het sein ‘all-clear’: de kust is veilig. Via de ingebouwde luidspreker is het zelfs mogelijk om in walkietalkiemodus met de persoon voor de camera te praten. Je kunt je kinderen dus direct vertellen dat ze hun schoenen nétjes onder de kapstok moeten zetten. Montage van de camera geschiedt middels de bijgeleverde montagebeugel.  

SH-Kamera-LP-1200x1200_4 - Copy.jpg

Bescherming van jouw gegevens en privacy

De meeste mensen leven liever niet in een Big Brother-achtig huis waar je continu in de gaten gehouden wordt door camera’s. Of je nu stiekem in je neus peutert, je partner bespringt of in de woonkamer een grote verrassing voor je huisgenoot voorbereidt: sommige momenten wil je voor jezelf houden. Dat is vanzelfsprekend. Daarom heeft het beschermen van jouw gegevens en privacy een hoge prioriteit bij Gigaset. Wanneer je thuis bent, is een permanente monitoring bijvoorbeeld niet noodzakelijk. De Gigaset Indoor Camera 2.0 beschikt over een speciale privacymodus waarmee er geen livestreams of opnames – door wie dan ook - mogelijk zijn. Natuurlijk voldoet ook de Gigaset Cloudhosting aan de allerhoogste gegevensbeveiligingsnormen zodat privébeelden echt privé blijven.

4250366853086(3).jpg

Over het Gigaset Smart Home-systeem

Het Gigaset Smart Home-systeem maakt gebruik van bewegingsmelders, alarmsirenes, rookmelders, watersensoren én camera's voor zowel binnen als buiten. Alles om jouw huis nog veiliger, handiger en comfortabeler te maken. Je herkent het ongetwijfeld: lig je nét lekker warm in bed, betwijfel je ineens of je de verlichting beneden wel uitgeschakeld hebt. Met één blik op je smartphone word je gerustgesteld of schakel je de verlichting alsnog uit. Word je ’s ochtends begroet door een koude woonkamer waardoor je de dag eigenlijk al niet lekker begint? Ook dat is verleden tijd, want je programmeert de thermostaten qua tijd en temperatuur precies zoals jíj dat wilt. Je combineert het Smart Home-systeem indien gewenst met Amazon Alexa, Google Home of Philips Hue waardoor het koffiezetapparaat al aanstaat en de muziek al gezellig speelt nog voordat jij één stap in de keuken gezet hebt. Naast deze aangename voorbeelden doet het systeem natuurlijk vooral ook wat je van een dergelijk systeem verwacht: het waarschuwt je op tijd voor ongenode incidenten als waterlekkages, brand en inbrekers. Het Gigaset Smart Home-systeem is modulair opgebouwd en kan aan iedere woonsituatie worden aangepast. Jij bepaalt dus zélf welke maatregelen er gelden in jóuw huis.

 

De nieuwe Gigaset Indoor Camera 2.0 koop je in de Gigaset webshop en bij aansloten retailers voor een adviesprijs van € 159,99. Meer informatie, ook over de optioneel verkrijgbare uitbreidingen van het cloudgeheugen Welcome, Safety Package, Smart Package en Director's Cut Package vind je hier.