Test Gigaset Smart Care:

Langer veilig zelfstandig wonen?
Met Gigaset Smart Care is dat mogelijk. Tegenwoordig blijven senioren (het liefst) zo lang mogelijk zelfstandig wonen en wordt de rol van mantelzorgers steeds groter en belangrijker. Dit geldt naast de oudere doelgroep natuurlijk ook voor zelfstandig wonende mensen met een lichte verstandelijke beperking. Het is fijn om op afstand een oogje in het zeil te kunnen houden, en daarom zijn er een aantal slimme Gigaset sensoren ontwikkeld.
 

Nieuwsgierig? Word onderdeel van het Gigaset Smart Care Testpanel. Lees verder voor meer informatie. Aanmelden kan als zorgbehoevende, maar ook als zorgverlener of mantelzorger. 

Klik hier voor de Gigaset Smart Care uitlegvideo!
 

In iedere gewenste kamer wordt een privacy-vriendelijke sensor geplaatst, die de realtime status van de bewoner weergeeft in de bijbehorende smartphone applicatie. Alle sensoren werken naadloos met elkaar samen (de data wordt opgeslagen in een beveiligde, Duitse cloud) en sluiten aan op de vastgelegde zorgbehoeften en leefpatronen van de betreffende bewoner. Is de bewoner bijvoorbeeld wel op de gebruikelijke tijd opgestaan? Heeft hij of zij veelvuldig of erg lang de badkamer bezocht of is de koelkast al twee dagen niet geopend? Wanneer er een afwijking op het ingestelde profiel wordt waargenomen, ontvangt de zorger direct een pushmelding op zijn/haar smartphone. Zo heeft u alarmerende signalen tijdig in de gaten en kunt direct ingrijpen om eventuele verdere escalatie te voorkomen.

Dit geeft zowel u - als familielied, goede vriend(in) en/of mantelzorger - als de oudere een gerust gevoel. De zorgende kunnen immers niet altijd live op locatie aanwezig zijn. Met Gigaset Smart Care wordt een virtueel oogje in het zeil gehouden en worden zorgen weggenomen en beperkt.
 

Voordelen Gigaset Smart Care
 

- Realtime en volautomatisch inzicht via de smartphone applicatie
- Privacy-vriendelijk: de data wordt opgeslagen in een beveiligde, Duitse Cloud. Geen camera's of microfoons 
- Pushmelding/notificatie bij afwijkende acties
- Aantal ongewenste alarmen wordt gereduceerd
- Benodigd smartphoneabonnement slechts € 6,95 per maand
 

Test Gigaset Smart Care gratis!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Gigaset Smart Care? Meld uzelf hieronder aan voor het testpanel en maak kans op één van de vijf pakketten tot een waarde van € 399,-! Het complete pakket bestaat uit één basisstation, één noodknop, twee bewegingsmelders en vijf universele sensoren en wordt geheel uw eigendom. Het enige dat wij hiervoor in ruil van u vragen, is het delen van uw ervaring via een interview. Op basis van het interview voeren wij verbeteringen door in het product. Tevens kunnen we u vragen mee te werken aan publiciteit. Door deel te nemen aan het testpanel draagt u bij aan een naadloos werkend alarm/zorgsysteem waar in de toekomst veel mensen van kunnen en gaan profiteren.
Dat voelt goed, toch? Win-win!

Meld uzelf nu aan, want er zijn slechts vijf plaatsen in het testpanel beschikbaar! De uitverkorenen worden persoonlijk geïnformeerd en op deze site bekendgemaakt. Staat uw naam er niet tussen? Niet getreurd; u vindt de Gigaset Smart Care producten later ook in de winkels en zijn online verkrijgbaar.


Eerst meer informatie over Gigaset Smart Care? 
U of de testpersoon waar u Gigaset Smart Care installeert kan contact opnemen met het Gigaset Smart Care team voor alle mogelijke vragen. 

Website: Gigaset Smart Care
Bel: 088-1000632
Mail: communicatie.nl.GC@gigaset.com
Brochure: Download hier

Meld u hier aan

Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.