Bedankt voor jouw keuze voor Gigaset. Omdat je onlangs ons Smart Home-pakket hebt aangeschaft bij Productpine, ontvang je nu tijdelijk een Philips Hue Starterkit t.w.v. € 129,95 helemaal GRATIS!

 

Deze actie geldt van 1 maart tot 31 maart 2021.

 

Met de producten van Philips Hue bedien je de verlichting in huis, net als je overige slimme apparaten, eenvoudig via je smartphone. Je creëert passend sfeerlicht in een handomdraai zodat je wél een gezellige avond beleeft met je partner, maar het niet te ongemakkelijk wordt wanneer je schoonmoeder op bezoek is. Ook thuiskomen in het donker is voortaan verleden tijd, omdat je de verlichting precies programmeert zoals jij wenst of een doeltreffend een-tweetje met de Gigaset bewegingssensor instelt. Lampen branden niet langer terwijl het niet nodig is en vice versa.  Je gaat het comfort van een slim (verlicht) huis binnenkort zelf ervaren en wilt dan nóóit meer anders.

 

De Philips Hue White Ambiance Starterkit bestaat uit:

Drie slimme White Ambiance LED-lampen (E27 fitting)
Een Hue Bridge
Een Dimmer Switch (draadloze schakelaar)

Wat moet je doen om de Philips Hue Starterkit te ontvangen?

Schaf gedurende de bovengenoemde actieperiode een deelnemend Gigaset Smart Home-systeem aan bij Productpine. Dat kan zijn:

Gigaset In & out security box


Gigaset All You Need Box


Gigaset Alarm System Medium

 

Vul het onderstaande formulier in en upload daarbij jouw aankoopbewijs.
Je ontvang de Philips Hue Starterkit binnen 14 dagen op het opgegeven huisadres.

 

Nogmaals hartelijk bedankt voor jouw keuze voor Gigaset! Wist je dat je jouw gekochte Smart Home-systeem verder kunt uitbreiden met diverse sensoren? Zo wordt jouw huis nóg slimmer van de voordeur tot de zolder en van brand- tot waterschadepreventie. Bekijk de mogelijkheden op:

https://www.gigaset.com/nl_nl/smart-home/

Vul onderstaand uw gegevens in en de Gratis Philips Hue set komt binnen twee weken naar u toe. 

Privacy:
Gigaset verzamelt uw gegevens alleen voor promotionele activiteiten.Na aanmelding wordt u in een beveiligd bestand gezet. Uw gegevens worden tot maximaal twee weken na de promoactie bewaard en daarna volledig verwijderd van de server. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden.