Win 2 x 2 VIP-tickets voor Super Friday tijdens de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort!

Ben je op zoek naar een nieuwe huistelefoon, smart home systeem of smartphone. Race nu dan naar de winkel want t/m 21 augustus maak je kans op 2 VIP tickets voor de Formule 1 in Zandvoort. Juich Max naar een volgende overwinning op Zandvoort en geniet van de fantastische sfeer op de tribune en in de VIP lounge. 

 

VIP is écht Very Important!

 

Het live bijwonen van de Grand Prix is natuurlijk al een waanzinnige ervaring, maar het bijwonen van de race als VIP is een unieke beleving die je nooit meer vergeet. Vanaf een premium zitplek heb je uitzicht op zowel de baan als de pitstraat, waardoor je de teams van dichtbij ziet sleutelen en wisselen alsof hun leven er vanaf hangt. Dat is nog niet alles, want je hebt toegang tot de exclusieve VIP Lounge, waarbij je gratis geniet van de beste bieren wijnen, proef de heerlijkste gerechten en geniet van het gezellige entertainment.  Kortom: het wordt een dag voor in de geschiedenisboeken, zeker als Max zijn prachtige zeges voortzet met een podiumplaats in zijn eigen land.

 

Benieuwd wat je moet doen om kans te maken op twee felbegeerde VIP-tickets?
Het is eigenlijk heel eenvoudig: koop jouw Gigaset product tijdens de actieperiode bij een van de Gigaset verkooppunten en registreer je deelname via www.gigasetpromo.com.

 

Race nu naar de winkel voor jouw nieuwe Gigaset Smart Doorbell en kwalificeer jezelf voor de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort!

 

Actieperiode: 24 mei t/m 21 augustus 2022 

Vul onderstaande gegevens in en win!