Verras jouw moeder met een ICI PARIS XL-cadeaubon t.w.v. € 30,-

Bedankt voor je aankoop! Je nieuwe Gigaset GS3, GS4 of GX290 is natuurlijk al een cadeau op zich. Maar nu kan je je moeder of stiekem jezelf nog een keer lekker in de watten leggen. Je ontvangt na de registratie van je aankoop (via het onderstaande formulier) een cadeaubon ter waarde van € 30,00 voor ICI PARIS XL. Verras jij je moeder met diens favoriete parfum, make-up of een mooie geschenkset? Het assortiment van de parfumerie is net zo veelzijdig als dat van Gigaset.

 

De actie loopt de gehele maand mei en geldt uitsluitend voor Gigaset GS3, Gigaset GS4 en Gigaset GX290 smartphones die bij aangesloten verkooppunten van Krëfel zijn aangeschaft. Na goedkeuring ontvang je de kortingcode via een mail.

Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

Vul hier je gegevens in en ontvang de € 30,- vouchercode

Privacy:
Gigaset verzamelt uw gegevens alleen voor promotionele activiteiten.Na aanmelding wordt u in een beveiligd bestand gezet. Uw gegevens worden tot maximaal twee weken na de actie bewaard en daarna volledig verwijderd van de server. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Hoewel het bijna onmogelijk is een onvolledig ingevuld formulier in te sturen, geldt dat onvolledig of verkeerd ingevulde deelnameformulieren niet in behandeling genomen worden.