Rookmelder deal:
Gratis rookmelder bij aankoop van Smoke pack


Nog veiliger door slimme rookmelders van Gigaset. De Gigaset Smoke Sensor 2.0 waarschuwt u wanneer er sprake is van rookontwikkeling in uw huis – zelfs wanneer u niet thuis bent. De app toont u precies om welke ruimten het gaat. Ook wanneer het internet is uitgevallen, blijft de rookmelder werken. In huis wordt bijvoorbeeld altijd een waarschuwing afgegeven en werkt het nog steeds samen met andere sensoren.


Rookmelders verplicht vanaf juli 2022


Voor de meeste mensen is het bijna niet meer voor te stellen: een huis zonder rookmelders. Toch ontbreken ze nog altijd in maar liefst één op de vier huizen. Daar komt dit jaar gelukkig verandering in, want vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om álle woningen (zowel nieuwbouw als bestaand en huur) uit te rusten met een rookmelder op iedere verdieping. Deze nieuwe verplichting zou meer levens moeten redden omdat de meeste slachtoffers van een woningbrand ‘s nachts ontstaan, door het inademen van rook*. Is jouw huis al goed voorbereid of moet je op de valreep nog een rookmelder kopen? En ga je in dit laatste geval voor de klassieke variant of woon jij in een zogeheten Smart Home met een slimme rookmelder? Voor welke categorie je ook gaat; controleer alle gemonteerde melders regelmatig zodat je zeker weet dat alles werkt. Want hoe verleidelijk het ook is om een rookmelder even snel van het plafond te trekken wanneer het piept vanwege een lege batterij; een nieuwe batterij plaatsen is nog altijd minder werk dan een woningbrand. Bij de meeste rookmelders gaat de batterij tegenwoordig zelfs maar liefst 10 jaar mee. Dat is te overzien, toch?


En nu krijgt u een extra gratis rookmelder voor bijvoorbeeld uw zolder. Koop nu een Smoke pack bij de geselecteerde partners: bol.com, Coolblue, Expert of Gigaset.com (kortingscode: "rookmelder-promo") of als u er al één gekocht heeft, registreer u hier. De actie loopt van 01-11-2022 t/m 31-12-2022 en de uiterste inzenddatum is 15-01-2023. OP=OP

Vul onderstaand uw gegevens in en krijg binnen twee weken uw extra rookmelder thuis gestuurd. 

Privacy:
Gigaset verzamelt uw gegevens alleen voor promotionele activiteiten.Na aanmelding wordt u in een beveiligd bestand gezet. Uw gegevens worden tot maximaal twee weken na de promotie bewaard* en daarna volledig verwijderd van de server. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Hoewel het bijna onmogelijk is een onvolledig ingevuld formulier in te sturen, geldt dat onvolledig of verkeerd ingevulde formulieren niet in behandeling genomen worden. 

*Tenzij u instemt om uw e-mailadres te gebruiken voor onze nieuwsbrieven.