Claim hier uw gratis Gigaset handset!

Onlangs kocht u de Gigaset E720/E720A en zoals beloofd ontvangt u daarbij een gratis extra handset: de E720HX. Ideaal om bijvoorbeeld ook in de slaapkamer of op zolder bereikbaar te zijn. Zo hoeft u niet langer naar de woonkamer om de rinkelende telefoon op tijd te kunnen opnemen, wel zo fijn.

 

Ontvang nu € 10 korting in de Gigset webshop!


Om de gratis handset te claimen vult u hieronder uw gegevens in, uploadt u uw digitale aankoopbon en verzendt u vervolgens het formulier. Wanneer u daarbij het vakje ónder uw gegevens aanvinkt, ontvangt u ook nog eens een kortingscode t.w.v. € 10,00 voor de Gigaset webshop! Daarnaast ontvangt u tevens onze online nieuwsbrief op het door u ingevulde e-mailadres.

 

Gebruikt u de kortingscode voor nóg een handset, of wat dacht u van onze splinternieuwe GS5 Senior? Dit is een gebruiksvriendelijke senioren smartphone met onder andere een extra groot scherm en grote toetsen, speciale SOS-functies en verder alles wat u van een moderne smartphone verwacht. Bekijk deze nieuwe smartphone hier.

 

Nogmaals bedankt voor uw keuze voor Gigaset!

Actie is geldig van 05-05-2023 t/m 30-09-2023

 

Vul hier uw gegevens in en upload uw kassabon en de gratis E720HX wordt binnen twee weken naar u opgestuurd. We vragen uw e-mailadres zodat we u een track en trace kunnen sturen.  

Privacy:
Gigaset verzamelt uw gegevens alleen voor promotionele activiteiten.Na aanmelding wordt u in een beveiligd bestand gezet. Uw gegevens worden tot maximaal twee weken na de promotie bewaard* en daarna volledig verwijderd van de server. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Hoewel het bijna onmogelijk is een onvolledig ingevuld formulier in te sturen, geldt dat onvolledig of verkeerd ingevulde formulieren niet in behandeling genomen worden. 

*Tenzij u instemt om uw e-mailadres te gebruiken voor onze nieuwsbrieven.