Gratis Gigaset basisstation bij aankoop van een Gigaset video deurbel.

 
De actie loopt van 15 juli 2022 tot en met 31 augustus 2022 en is uitsluitend van toepassing op aankopen gedaan bij alle winkels.

 

Het Gigaset-basisstation base verbindt de sensoren met de smartphone.
De gegevens van alle Gigaset Smart Home-sensoren komen in het Gigaset-basisstation base samen. Ze worden uiteindelijk via de router in de cloud verwerkt en via de app naar de smartphone gestuurd. De installatie van het basisstation base is kinderlijk eenvoudig:

Sluit gewoon de netvoeding aan en verbind via de LAN-kabel met de internetrouter – zodra het groene licht aangaat, is de base verbonden

• Energiezuinige en storingsvrije overdracht
• Binnen de eigen vier muren communiceert het basisstation via de DECT-ULE-standaard


Hierbij profiteert Gigaset van zijn jarenlange ervaring op het gebied van DECT. Het draadloze protocol DECT heeft zich al bij de verbinding van draadloze telefoons met hun basisstations bewezen en wordt nu op het gebied van smarthome met DECT-ULE voortgezet. ULE staat voor Ultra Low Energy en is geschikt voor de efficiënte overdracht van met name kleinere gegevenspakketten. Het stroomverbruik is bijzonder laag. Nog een voordeel: DECT-ULE heeft een eigen frequentiebereik en kan niet door andere zenders worden gebruikt. Een storingsvrije werking en een hoge gegevensbescherming zijn daarmee gegarandeerd.

Vul uw gegevens in en claim hier uw gratis basisstation.

Klik hier voor een overzicht van alle sensoren.


Privacy:
Gigaset verzamelt uw gegevens alleen voor promotionele activiteiten.Na aanmelding wordt u in een beveiligd bestand gezet. Uw gegevens worden tot maximaal twee weken na de promoactie bewaard en daarna volledig verwijderd van de server. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden.