Gigaset brengt licht met de nieuwe GS5 smartphone!

 

Bij aankoop van een nieuwe Gigaset GS5 smartphone ontvang je tijdelijk  een Philips Hue starter kit t.w.v. € 99,- GRATIS!  Ga tijdens de promotieperiode naar je favoriete winkel en koop de nieuwe Gigaset GS5.

De GS5 smartphone heeft een bevat een dubbel camerasysteem (van macro tot groothoek), een 6,3-inch randloos Full HD+ scherm, een verwisselbare batterij, gezichtsherkenning en nog veel meer. Van de dagelijkse gebruiker tot de echte technicus, iedereen kan dit apparaat tot zijn grootste tevredenheid gebruiken. Je merkt het al snel zelf, en daarnaast ontvang je bij de aanschaf van je Gigaset GS5 twee hele toffe gadgets!

 

Philips Hue-starterkit

In de duisternis van de hele winterperiode is er niets beter en veiliger dan thuis te keren in een helder verlicht huis. Met de Philips Hue Starterkit bedien je je verlichting eenvoudig met je smartphone of tablet, eventueel verbonden met domoticasystemen zoals Amazon Alexa, Google Assistant en natuurlijk onze eigen Gigaset Elements. De kit bestaat uit drie E27 lampen, een bridge en de DIM afstandsbediening en heeft een waarde van € 99,95.

 

Profiteer nu van deze actie in actieperiode van 1 november 2022 t/m 15 februari 2023

 

 

Vul onderstaand uw gegevens in en het Hue pakket wordt zo spoedig mogelijk naar u toegestuurd. 

Privacy:
Gigaset verzamelt uw gegevens alleen voor promotionele activiteiten.Na aanmelding wordt u in een beveiligd bestand gezet. Uw gegevens worden tot maximaal twee weken na de actie bewaard en daarna volledig verwijderd van de server. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Hoewel het bijna onmogelijk is een onvolledig ingevuld formulier in te sturen, geldt dat onvolledig of verkeerd ingevulde deelnameformulieren niet in behandeling genomen worden.