Naast linksback en rechtsback ook cashback deze zomer! Scoor een Gigaset smartphone en krijg geld terug!

We hebben er een jaar langer op moeten wachten maar deze zomer is het éindelijk zover: het EK wordt gevoetbald! Heb jij de televisie thuis niet voor jezelf of ben je veel onderweg? Met een Gigaset smartphone hoef je niets van de Rode Duivels te missen en kijk je eenvoudig overal waar je bent. En om ‘m er maar meteen in te koppen: je ontvangt nu tijdelijk tot € 30,- retour op jouw aankoop!

 

Waar het nog onzeker is of Axel Witsel tijdens het EK van de partij is, hoef je over de Gigaset smartphones zeker geen twijfels te hebben. Van een haarscherp Full HD-scherm tot meervoudige camera’s en razendsnelle Octa-Core processor: met ieder deelnemend toestel vorm jij voortaan het perfecte een-tweetje. Ga je voor de Gigaset GS290 of voor Gigasets nieuwste aanwinsten: de GS3 of GS4?

 

Wanneer je tijdens de actieperiode een Gigaset smartphone aanschaft bij een van de deelnemende winkels (ook online), ontvang je tijdelijk tot maar liefst € 30,- cashback. Geen gedoe met vouchers of kortingscodes: we storten het bedrag gewoon terug op je rekening. Pure winst, die je hopelijk kunt besteden aan een paar extra pintjes om de overwinning te vieren.

 

Deelnemende toestellen          Cashback

GS290:                                         € 30,- cashback

GS3:                                             € 30,- cashback

GS4:                                             € 30,- cashback

 

Jouw sportzomer is pas écht compleet met een Gigaset smartphone. Je scoort ‘m tijdelijk met cashback van 24 mei t/m 12 juli 2021 bij de deelnemende winkels: Krëfel, Fnac, VandenBorre, Mediamarkt, Exellent/Selexion/Expert, Eldi, Cora, Unigro en Molecule.

Claim hier uw cashback. Vul onderstaand uw gegevens in. 

Privacy:
Gigaset verzamelt uw gegevens alleen voor promotionele activiteiten.Na aanmelding wordt u in een beveiligd bestand gezet. Uw gegevens worden tot maximaal twee weken na de Cashback bewaard en daarna volledig verwijderd van de server. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Hoewel het bijna onmogelijk is een onvolledig ingevuld formulier in te sturen, geldt dat onvolledig of verkeerd ingevulde formulieren niet in behandeling genomen worden.