€ 30,- cashback bij aankoop van een GS290

Hartelijk dank voor uw keuze voor Gigaset!
Nu we door het coronavirus niet (veel) bij elkaar op bezoek kunnen, wordt er meer ge(video)beld en ge-WhatsAppt dan ooit. Gelukkig blijven onze dierbaren dankzij deze mobiele apps gevoelsmatig toch nog een béétje dichtbij. Met de aanschaf van uw Gigaset GS290 zit u wel snor: u profiteert namelijk van een gebruiksvriendelijke smartphone met talloze waardevolle specificaties op het gebied van design én functionaliteit – welke u ongetwijfeld allemaal gaat ontdekken. Dat is echter nog niet alles...
 
€ 30,- cashback bij een GS290

Heeft u het toestel bij VandenBorre of Krëfel aangeschaft in de actieperiode van 1 maart 2021 tot 31 maart 2021? Dan storten wij maar liefst € 30,- terug op uw rekening! Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de registratie via onderstaand formulier. Binnen een maand na registratie ontvangt u het aangegeven bedrag retour.

Claim hier uw cashback. Vul onderstaand uw gegevens in. 

Privacy:
Gigaset verzamelt uw gegevens alleen voor promotionele activiteiten.Na aanmelding wordt u in een beveiligd bestand gezet. Uw gegevens worden tot maximaal twee weken na de Cashback bewaard en daarna volledig verwijderd van de server. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Hoewel het bijna onmogelijk is een onvolledig ingevuld formulier in te sturen, geldt dat onvolledig of verkeerd ingevulde formulieren niet in behandeling genomen worden.